Xperience United

För frisinnade vuxna

Ankommande evenemang

Vad är det?

Xperience United är en mötesplats för swingers och andra sexuellt frigjorda vuxna. Med denna tjänst kan du träffa likasinnade människor, hitta sexiga fester och andra gruppmöten.

Varför Xperience United?

Äkta människor. Med autentisering från andra medlemmar hittas fejkade profiler snabbt och tas direkt bort från sidan.

Aktiva medlemmar. Du kan se när medlemmar var aktiva sist. Medlemmar skapar också kontinuerligt statusuppdateringar, nya bilder och andra aktiviteter som gör sidan intressant.

Integritet. Vi är medvetna om att våra medlemmar behöver skydda sitt privatliv. Du bestämmer vem som kan se dina aktiviteter.

Öppenhet. Samtidigt vill vi ge medlemmar chansen att visa upp sin öppenhet ifall de känner för det. Till exempel kan du välja så att din nya, smakfulla bild blir tillgänglig för alla att se.

Smart innehåll. Baserat på den profilinformation du fyllt i ger vi dig innehåll som du kommer vara intresserad av.

Du har kontrollen. För många eller för få kontakter? Genom att justera spam-filtret kan du kontrollera hur många kontakter du får. Är du inte intresserad av vissa medlemmars aktiviteter, eller kanske är det någon som intresserar dig extra mycket? Du kan välja specifika medlemmar som intresserar dig för att få se mer av dem, samt så kan du välja vilka du inte vill se.

Filtrera medlemmar Tinder-style. När du bläddrar genom medlemmar kan du "avvisa" eller "acceptera" en profil. Om den motsatta profilen också accepterar dig så kan ni börja chatta på en gång. Det är ett subtilt sätt att visa intresse utan att kontakta alla medlemmar var och en för sig.

Evenemang och andra medlemmars aktiviteter. Delta i evenemang och se var andra medlemmar träffas.